KOGACE Üyeleri Maviliklerde Yorgunluk Attı. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyeleri aileleriyle birlikte, Kocaeli Babalı’ da , Giresunlular Dernek Başkanı Kemal Tokmak’ın Bungalov evlerinde ağırlandılar.
KOGACE etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Her ay bir yenisinin eklendiği etkinliklerden biri de Babalı’ da tatil etkinliği. KOGACE, üyelerine özel Babalı’ da eşsiz manzaraya karşı bungalov evlerde ücretsiz yeme içme ve konaklama olanağı sundu. Sponsorluğu Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Öziri, Cemal Kaplan, Yunus Kahraman, Ahmet Zeki Ayar’ a ait olan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ın katkılarıyla gerçekleşen etkinlikte gazeteciler maviliklerde yorgunluk attı.
15 Kasım ve 16 Kasım olmak üzere iki gün gerçekleşen etkinliğin ilk günü akşam yemeğinden sonra (ses tesisatı ve müzik desteği Kocaeli Hakimiyet Gazetesi Sahibi Köksal Tüfekçioğlu) canlı müzik ve dj eşliğinde eğlence yapıldı. Eğlence sonrasında, sahilde kamp ateşi yakıp közde kahve ve çay ile güzel anılarını anlatan Kogace üyeleri keyifli bir akşam geçirdi.
Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan gazetecileri ziyaret etti
Kamp ateşinden sonra Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan gazetecileri ziyaret etti. Gazetecilerin sorularına içtenlikle cevap veren Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan; çevre bilincine önem verdiğini belirterek Kandıra’nın temiz bırakılmasını tatilcilere ve halka söyledi. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ise Kocaeli bölgesinde köy çekimlerinde yaptığı gözlem sonucunda Kandıra’da köy hayatının daha hâkim olduğunu belirtti. Ayrıca; Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde 490 üyeyle birlikte böyle güzel birçok organizasyon olacağını, hafızalarda iz bırakan etkinliklerle üyelere duyuruları yaparak etkinliklerin devam edeceğini söyledi.
Mavinin dibinde, bungalovun içinde
Etkinliğin ikinci günü kahvaltıdan sonra keşif gezisi yapan gazeteciler manzaranın keyfini doyasıya çıkardı. Ayrıca; Gazetecilerin kaldığı Harmankaya Bungalov Evleri; deniz manzaralı 2 katlı olup evlerin içerisinde; 2 oda, 1 camlı balkon, 1 banyo ve klima bulunuyor. Evlerin içi çok şık bir tasarıma sahip. Harmankaya Bungalov Evleri restoran hizmeti de veriyor. Bahçesinde çocuk parkı bulunan Harmankaya Bungalov Evleri, ailenizle gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir yer.
Babalı için merak ettiğiniz ne varsa; buraya tıklayabilirsiniz.