İzmit Belediyesi Depremzede Destek Noktası haftanın 7 günü hizmet vermeye devam ediyor. İzmit Belediyesi’nin ilimize gelen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması adına hizmet veren Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki depremzede destek noktasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

 

 

 

Kahramanmaraş’ta gerçekleşen ve toplamda 10 ilde büyük yıkıma sebep olan deprem sonrası vakit kaybetmeden çalışmalara başlayan İzmit Belediyesi, hem bölgede hem de İzmit’te faaliyetlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor. İlk hafta yardım tırlarının gönderildiği Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi, geçtiğimiz hafta itibariyle ilimize gelen depremzedelerin özellikle giyim ihtiyaçlarının karşılanması adına depremzede destek noktası olarak hizmet veriyor.

 

Pazar günüde hizmete açık

Hafta içi sabah 10.00-20.00 saatleri arasında hizmet veren depremzede destek noktası, cumartesi 10.00-19.00 Pazar ise 10.00-17.00 saatleri arasında haftanın her günü depremzede vatandaşlara hizmet veriyor. Asrın felaketinin ardından yaralarını sarmaya çalışan depremzedelerin ihtiyaçlarını karşıladığı Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki depremzede destek noktası, ilerleyen süreçte de hizmet vermeye devam edecek.

 

Bağış toplama noktaları

Depremzedelere destek olmak isteyen vatandaşlar; Yunus Emre Kültür Merkezi(Dolphin AVM yanı), Mehmet Ali Paşa Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:35/A (M. Ali Paşa Tramvay Durağı Karşısı A101 Yanı) adresindeki Kardeş Eller Mağazası’na ve Belsa Plaza B Blok zemin katta bulunan Down Cafe’ye giderek yardımlarını yapabilirler. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar; 0262 318 00 00 telefon numarasını arayabilir ya da 0532 166 41 41 numaralı Whatsapp hattı ile iletişime geçebilirler. Yapılan çalışmaları takip etmek ve bilgi almak isteyenler, https://izmit.bel.tr/iletisim/ ve İzmit Belediyesinin sosyal medya platformlarındaki sayfalarını ziyaret edebilirler.

©2024 Anadolu Gezi Rehberi

veya

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

veya

Create Account