İzmit Belediyesi tarafından bir ilk olarak hayata geçirilen ve çocukların içindeki yaratıcılığı ve sanatçı kimliklerini ortaya çıkan Çocuk Sinema Okulu ’nda eğitimler tamamlandı. Çocukların hayallerinin perdeye yansıtılacağı gala programı 17 Kasım Çarşamba günü gerçekleşecek.

 

 

 

İzmit Belediyesinin geleceği sinemacılarını yetiştirmek amacıyla hayata geçirdiği Çocuk Sinema Okulu’nda eğitimler tamamlandı. Meslek seçimlerini sinema sektöründe yapmak isteyen ve sinemaya ilgisi olan çocukların 16 hafta boyunca eğitim gördüğü Çocuk Sinema Okulu, finali müthiş bir gala ile yapmaya hazırlanıyor. Çocukların hayal dünyasının perdeye yansıtılacağı gala programı Kral Şakir’in Yapımcı ve Karikatürist Varol Yaşaroğlu’nda katılımları ile 17 Kasım Çarşamba günü saat 19.30’da Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

 

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’ne Özel

İzmit Belediyesi ve Çocuk Sinema Okulu iş birliğiyle 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’ne özel gerçekleştirilecek olan gala gecesinde çocuklar, aldıkları eğitim ve hayal güçlerinin birleşimiyle ortaya çıkardıkları 4 kısa filmi seyirciyle buluşturacak. Kamera arkasından kamera önüne toplamda 12 branşta eğitim alan çocuklar, çocuk hakları temalı filmler için senaryosundan yönetmenliğe, oyunculuktan kameramanlığa kadar her aşamayı kendileri gerçekleştirdi.

©2024 Anadolu Gezi Rehberi

veya

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

veya

Create Account