Türkiye’nin 7 bölgesinden gelen Kocaeli’ye turist getirme potansiyeline sahip seyahat acentaları Maide Cafe Restaurant’ta verilen kahvaltı ile bir araya geldi.

 

Doğu Marmara Bölge Temsil Kurulu Başkanı Aytekin Şahinbaş’ ve ekibinin organize ettiği kahvaltıda İl Kültür Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Soner Bacaksız, Doğu Marmara Bölge Temsil Kurulu Uzmanı Akın Kaplankıran, Orta Karadeniz Yöre Temsil Kurulu Başkanı Yılmaz Uzunlar, İstanbul-Asya Bölge Temsil Kurulu Üyesi Esra Başeskioğlu, İstanbul Boğaziçi Bölge Temsil Kurulu Başkanı, Yüksel Türemez ile çok sayıda acenta sahibi bir araya geldi.

 

Destinasyon tanıtım organizasyonu

Doğu Marmara Bölge Temsil Kurulu Başkanı Aytekin Şahinbaş kahvaltı öncesi yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi. “Seyahat Acentalarına yönelik olarak yaptığımız bu destinasyon tanıtım organizasyon toplantısında bir araya geldik. Toplantımızı acenta sahipleri ve sorumlu müdürlerinin ilimizdeki turizm destinasyonları hakkında detaylı bilgi sahibi olması, tur paketleri oluşturarak ilimize gelen turist sayısının arttırılması, böylece bölgemizin turizm gelirlerinden aldığı payın yükseltilmesi, işletmelerin ve yöre halkının elde ettiği turizm gelirinin artırılması amacıyla gerçekleştirdik.”

 

Servetiye Müzesi’ni gezeceğiz

Katılım sağlayan bütün acentalarımıza teşekkür ettiklerini ifade eden Doğu Marmara Bölge Temsil Kurulu Başkanı Aytekin Şahinbaş, ilk günün programını şöyle açıkladı.  “Programımız Etnografya Müzesi’nin gezilmesi ile başlayacak. Ardından Tarih Koridoru içindeki Sırrı Paşa Konağı ve Kapanca Sokağı gezeceğiz. Sonra Yuvacık Barajı’na doğru hareket edeceğiz. Öğle yemeğimizi Yuvacık Karaaslan Tesisleri’nde yiyeceğiz.  Servetiye Cami Köyü merkezinde bulunan Servetiye Müzesi’ni gezeceğiz. Soğuk Dere ve Sıcak Dere’nin kesiştiği kanyondan yürüyerek Beşkayalar Tabiat Parkı’na yürüyüş yapacağız. Hemen ardından Yazlık Ilıca ve tarihi alan bölgesine geçiş yapacağız. Değirmendere Yalı Evleri’ni gezdikten sonra ilk günkü programımız sona erecek.”

 

 

 

 

©2024 Anadolu Gezi Rehberi

veya

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

veya

Create Account